Bilutleie Antalya

Online Bilutleie Antalya Airport

Antalya, Middelhavsbyen Antalya, Tyrkia Coast of southwestern Turkey, er den tyrkiske hovedstaden for turisme.

Ligger i utkanten av Antalya, byen Antalya BC kan allerede i første århundre .. spores tilbake i historien da kong Attalos II. Som legenden har det, sa mennene i oppdagelsen av dette landet lue som "det må være himmelen"

Antalya er et turistmål, som er preget av en middelhavsklima med varme, tørre somre og relativt varme og regnfulle vintre, en av grunnene til at flere og flere turister går ikke bare som en sommer destinasjon, men også som et sommersted i Antalya.

Når du har smakt den Antalya mat, vil smaken av krydret Piyas eller mange Cold forbli Middelhavet parabolen med olivenolje evig fast på deg, og uansett hvor hardt du prøver å lage det hjemme, vil det alltid være en hemmelig ingrediens At du savnet ... Lei Antalya smaken av steder eller smaken av den beste fargen, folk har lært å bruke i sine retter
Bortsett fra sitt kjøkken, Antalya (Konyaalti og Lara) har også om gylne strender og skummende melkeaktige fossefall (Düden, Manavgat), de viktigste turistattraksjonene i listen over grunner til at folk velger dette reisemålet for første gang, eller komme tilbake Mer og mer

Byen Antalya Tyrkia synes alle de kulturelle og historiske fortid, for å ha godt bevart av tradisjoner arkeologi av moskeer, kirker, madrasahs og hamams som er hensynsløse testen av tid og forseglet.

Du kan velge oss å gi en pålitelig Bilutleie Antalya

Den historiske delen av byen, Kaleiçi, er også turist sentrum av Antalya: hoteller og klubber, restauranter og barer er bygninger som bygget den moderne turist verden ved siden av Yivli Minare lue, et symbol på den restaurerte historiske sentrum og Broken Minaret, En tidligere bysantinsk Pangalia kirke, som senere ble omgjort til en moske.

Til tross for den økende populariteten til Antalya med turister, er hovedtrafikken i luften, men sjø- og landruter ble nylig vurdert. Men nylig har den internasjonale flyplassen i Antalya åpnet en ny terminal for å møte det travle antallet internasjonale turister.

Turtas Bilutleie Antalya er en av de ledende bilutleiefirmaene i Tyrkia, opererer leie biltilbud på flyplassen, minivanutleie.

Hele urban Antalya transportsystem som gjør det enkelt å sine turister å flytte fra ett sted til et annet, og for å besøke alle de severdighetene som de er, og samtidig bevare sin energi for en kort gjennomgang av restauranter og barer.

De kan velge mellom tur minibusser som følge et sett rute, drosje eller sporvogn, slik at en tur dag på Antalya Museum kan avsluttes med en tur i leiebil Antalya Beach Park eller på bredden av Konyaalti stranden. De kan også består av et hotell (så luksuriøst som Sheraton Voyager, Falez Hotel eller billig, men komfortable) langs kysten, like over strendene i Konyaalti og Lara komme inn i en trikk og i sentrum av driv veier med gamle tyrkiske og greske hus ,

Antalya festivaler bør du i en levetid behandle den legendariske tyrkisk bad, krydret mat, fargerike gavebutikker, støyende gater og barer som er galt med andre euforiske turister med denne himmelen.

'' We redesign Our Website For You '' You Can Follow Us From Social Media

© 2023, Turtas Rent a Car Antalya | Car Hire Antalya | Car Rental Antalya | Rentacar Antalya.. All Rights Reserved. Link Exchange