Biludlejning Antalya

Billig Biludlejning Antalya

Mens det meste af Tyrkiet er påvirket af koldt vejr, nyder turister og byfolk ind i havet i november Manavgat-distriktet i Antalya det solrige vejr.

Der er dage til skrivning i udvejssiden Side. 23 af lufttemperaturen, 21 grader af havvandstemperatur i provinsen, fyldt med turister.
Nogle turister foretrækker solbadning på liggestole, mens andre går ind i havet. Nogle borgere og turister, der nyder det solrige og varme vejr, tog også en tur på stranden.

Tysk turist Rainer Wolff, AA-reporter, solrigt vejr ved havet sagde de kom ind i havet. Wolff sagde: "Jeg kommer til Tyrkiet for syvende gang, og dette er det perfekte sted for denne sæson, Tyskland bliver koldere og koldere, og vi nyder vejret her." sagde.

I Antalya, skønhed i efteråret gør lokale og udenlandske turister beundrer.
Mens de sidste dage af efteråret i landet fortsætter med at blive oplevet, sker efterårskønhed i Antalya. Turtas Biludlejning Antalya Høj kvalitet Med solskinnet i byen afsløres alle skønheder i efteråret. Hundredvis af lokale og udenlandske turister nyder skønheden i efteråret. Antalya Lufthavn

Pålidelig Biludlejning Antalya Lufthavn

Tidligere ministre og formand for Nergis Holding Cavit Caglar, sagde, at dette år vil være turisteksplosion i Antalya.
Tidligere ministre, Cavit Caglar, TRT Nyhedskanal relateret til forholdet mellem Tyrkiet og Rusland var i forklaringerne. "Rusland præsident Vladimir Putin og præsident Recep Tayyip Erdogan er i stræben efter at lukke de blødende hærger i verden og bringe disse stater sammen og bringe dem tilbage i verden, som begge vil blive applauderet af mig, de fortjener Nobelprisen, de bringe fred, børnene græder, Israel har en frygt for Iran, og ingen bør være bange for nogen.

At sige at alt er meget smukt, sagde Caglar, "Ingen vil vide, hvorfor vi gik der, vi gjorde opgaven vi fik, vi var ambassadører, de to vindere af denne fred var Erdogan og Putin." Han sagde.
Caglar understreger, at dette år vil være en turisteksplosion i Antalya, sagde:
"Der er hundredvis af ægteskaber, hovedsagelig russiske damer, der har venner med vores brødre og søstre, vi har vores fælles børn, Antalya og Alanya, vi har så mange russisk fødte landsmænd i disse regioner, de er vores suverænitet. Jeg antager, at det vil være turisteksplosion i Antalya. Det tilfredsstiller dem ikke til at gå til Italien, Grækenland og Frankrig. Det ser ud til at komme til deres egne huse, når de kommer til Antalya. Det tog sin lidelse i 1-1,5 år. I min mening, fordi de ikke vil være i stand til at reagere på forbehold. "