Biludlejning Antalya

Turtas biludlejning Antalya tilbyder rejsende en chance for at udforske den fantastiske kyst og strande ...

Byen har udviklet sig primært gennem turisme, landbrug og let industri, og det fortsætter fortsat med at vokse. Det byder feriegæster og eventyrere med sine lange strande. Antalya er et vigtigt turistmål med sine to populære strande på to forskellige sider af byen og flere sociale faciliteter og butikker i byens centrum. Det er også et historisk sted for opdagelsesreisende med sine gamle byer Perge, Aspendos, Side, Termessos, Phaselis, Olympos. Hvis du vil besøge sightseeing steder kan du leje billigste bil fra vores firma i Antalya

Du kan vælge os at leje en pålidelig bil i Antalya

Få det bedste ud af din biludlejning i Antalya med en rejse til den smukke havneby Marmaris, Pamukkale og dens kilder, den sunkne by Kekova eller bare krydstogt langs kysten for at opdage elegante spa hoteller og golfbaner.

Tag bilen til at udforske de gamle byer Side og Aspendos, Alaynya Castle eller Karain Cave. Historie elskere bør udforske de smukke brostensbelagte gader i det gamle centrum af Kaleici, som er fuld af osmanniske ærahuse. Selv om området nu er hjemsted for et fantastisk udvalg af barer, restauranter og shopping, er det blevet restaureret til sin tidligere historiske herlighed.

Hvis du vil biludlejning, når du kommer til Antalya

Skal ses inden for en nem kørsel i AntalyaAntalya er pakket fuld af kulturelle vartegn, fra Yivli Minare rejst i det 13. århundrede til en forbløffende 1800-tallet Yenikapi græsk kirke, som kan prale af udsøgt interiør dekoreret med fresker og håndskåret udsmykning. En 10-minutters kørsel mod kysten bringer dig til den imponerende Hadrians port, der er opført til ære for besøget af den romerske kejser i 130 AD, mens længere væk, 40 minutters kørsel væk er Kemer, hvor du kan tage en svævebane til Toppen af ​​den fantastiske Tahtalı Mountain og nyde en betagende udsigt over Beydaglari bjerge nedenfor og kystlinjen ud over.

Tips og tricks til kørsel i Antalya

Vælg Biludlejning i Antalya Fra Turtas Og Udforsk Den Spektakulære Gateway til den tyrkiske riviera.

Det er værd at pakke et kort, da ikke alle indre byveje har gadeskilt. Vær ikke bekymret, hvis du bliver trukket af politiet - de har udpeget stop- og søgesoner, hvor biler stoppes ofte, og det er simpelthen en rutineoperation.

Klar til at planlægge din Antalya byferie?

Følelse inspireret til at begynde at udforske Antalya og andre dele af Tyrkiet? Tjek denne Antalya byguide og brug Expedias søgeværktøj til at hjælpe dig med at finde de bedste Antalya, fly og hoteltilbud og undersøge de bedste attraktioner og aktiviteter.

Med en Antalya kan du nemt få adgang til en række spektakulære steder i og omkring byen fra Konyaaltı Plajı - en stenstrand 20 minutters kørsel vest fra centrum af byen til Lara Plaji - en sandstrand en halv times kørsel Syd for Antalya. Mount Güllük-Termessos National Park er også en 40-minutters kørsel, der indeholder ruinerne af en gammel bosættelse samt et væld af bemærkelsesværdige dyreliv, fra truet rød hjorte til kongørn og lynxer.

'' We redesign Our Website For You '' You Can Follow Us From Social Media

© 2018, Turtas Rent a Car Antalya | Car Hire Antalya | Car Rental Antalya | Rentacar Antalya.. All Rights Reserved. Link Exchange