Billeje Antalya

Online Billeje i Antalya lufthavn

Den vestlige del af Tyrkiets middelhavskyst er særligt populær, og sandstrande omkring Antalya og Konyaaltibukten er i overflod. Med et særligt forskelligartet landskab er det faktisk ret muligt at nyde en morgen svømmetur, og derefter hovedet til Taurus-bjergene for en skisport om eftermiddagen på det nærliggende feriested Davras.

Antalya historiske gamle bydel

Antalya historiske gamle bydel, kendt som Kaleici, byder på smuk havudsigt og er omgivet af middelalderlige befæstede mure, der dateres tilbage før både romerske og byzantiske perioder og er blevet restaureret mange gange. Turtas Billeje Antalya har i øjeblikket et fast og idyllisk klima for en god del af året og meget turisme. I byens centrum fører Taksim-pladsen til den elegante gade Cumhuriyet Caddesi, hvor turistinformationskontoret ligger sammen med masser af hoteller og butikker, mens Republic Squares-haverne ligger tæt på.

I middelalderen var byen Turtas Billeje Antalya lufthavn et vigtigt byzantinsk højborg

I middelalderen var byen Turtas Billeje Antalya lufthavn et vigtigt byzantinsk højborg, og i dag forbliver en række af dets middelalderlige landemærker i god stand. Hadrians port er blandt de mest berømte og dens tre smukt bevarede buer dannede engang hovedporten gennem de gamle bymure for næsten 1.900 år siden. Andre vigtige seværdigheder i Antalya omfatter både sin fløjte minaret (Yivli Minare) og dens afkortede minaret (Kesik Minare). Mere information om Antalya landemærker og monumenter.

Turtas Billeje Antalya er en af de førende biludlejningstjenester i TYRKIET

Selvom det er sandt at sige, at Antalya langt fra er overfyldt med museerSelvom det er sandt at sige, at Antalya langt fra er overfyldt med museer, genstande og historiske oplysninger, er der et par attraktioner, der er værdige lidt tid. Der er et virkelig ekstraordinært udvalg af turistattraktioner beliggende i udkanten af Antalya, herunder spektakulære romerske rester, maleriske strækninger af kystlinje og nationalparker. For de mest imponerende ruiner, vil en dagstur til enten Patara eller Termessos ikke skuffe. Antalya er også inden for rækkevidde af havnebyen Bodrum, den tyrkiske hovedstad Ankara og den kosmopolitiske by Istanbul samt populære turistmål som Aspendos, Izmir, Kemer, Olimpos (Olympos) og Demre - hjembyen Den verdensberømte Saint Nicolaas of Myra, som til de fleste er måske bedst kendt som simpelthen julemanden. Mere information om Antalya Attraktioner i nærheden.

'' We redesign Our Website For You '' You Can Follow Us From Social Media

© 2018, Turtas Rent a Car Antalya | Car Hire Antalya | Car Rental Antalya | Rentacar Antalya.. All Rights Reserved. Link Exchange